website statistics
VegasPlay.com

Kampionate te kaluar

Casino Outlaws

Kampionati mbaroi Kliko ketu per me shume.

Data e fillimit: 21/10/2016 14:00 (CET)

Data e fundit: 24/10/2016 01:59 (CET)

Shkruaj: Hap

Cmime:

1 place: €25 000,00 + 150 Free Spins on Black Horse

2 place: €15 000,00 + 100 Free Spins on Black Horse

3 place: €10 000,00 + 80 Free Spins on Black Horse

4 - 10 places: 40 Free Spins on Black Horse

11 - 20 places: 30 Free Spins on Black Horse

21 - 30 places: 20 Free Spins on Black Horse

Termat dhe Kushtet:

 1. Kampionati fillon 21.10.2016 14:00 (CET) dhe perfundon 24.10.2016 01:59 (CET).
 2. Lojra ne kete kampionat: Captain Shark, Wild Girls, Joker Explosion
 3. Fituesi eshte lojtari me me shume pike te fituara ne kampionat.
 4. Lojtaret marin pike ne lojrat qe ka kampionati. Piket varen nga shumat e luajtura:
  Shuma e luajtur Pike
  € 0.10 - € 1.00 0.10 - 1.00
  € 1.01 - € 2.00 1.01 - 2.00
  € 2.01 - € 3.00 2.01 - 3.00
  € 3.01 - € 4.00 3.01 - 4.00
  € 4.01 - € 5.00 4.01 - 5.00
  € 5.01 - 5.00
 5. Cmimi total I fituar eshte: €50 000 1 place: €25 000,00 + 150 Free Spins on Black Horse , 2 place: €15 000,00 + 100 Free Spins on Black Horse , 3 place: €10 000,00 + 80 Free Spins on Black Horse , 4 - 10 places: 40 Free Spins on Black Horse , 11 - 20 places: 30 Free Spins on Black Horse , 21 - 30 places: 20 Free Spins on Black Horse ,
 6. Te gjitha cmimet e fituara do jene ne forme kodesh promocionale, qe do duhet te futen me dore nga lojtari tek seksioni I bonuseve
 7. Eshte e nevojshme te luhet 50x vlera e cmimit
 8. Xhiro/loje ne Slote vlen 100% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 9. Xhiro/loje ne Rulete vlen 30% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 10. Xhiro/loje ne BlackJack vlen 10% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 11. Koha per te terhequr cmimin: 3 dite
 12. Manaxhimi I Casinos rezervon te drejten te refuzoje cmimin cdo perdoruesi ose/dhe te ndaloje kete promocion ne cdo kohe
 13. Termat dhe Kushtet mund te publikohen ne gjuhe te ndryshme per te lehtesuar leximin nga lojtaret. Nese ka mosperputhje midis nje gjuhe tjeter dhe Anglishtes, atehere versioni Anglisht meret I mireqene

Termat dhe Kushtet per lojrat falas

 1. Lojrat falas skadojne mbas 7 ditesh
 2. Free spins can be used in the following games: Black Horse
 3. Cdo fitim ne lojrat falas do shtohet direkt ne llogarine e lojtarit si fonde Bonus
 4. Sasia e luajtur e kerkuar per lojera falas: 50x
 5. Fondet bonus jane te vlefshme per 3 dite
 6. Xhiro/loje ne Slote vlen 100% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 7. Xhiro/loje ne Rulete vlen 30% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 8. Xhiro/loje ne BlackJack vlen 10% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 9. Manaxhimi I Casinos rezervon te drejten te refuzoje cmimin cdo perdoruesi ose/dhe te ndaloje kete promocion ne cdo kohe
 10. Zbatohen Termat dhe Kushtet
 11. Termat dhe Kushtet mund te publikohen ne gjuhe te ndryshme per te lehtesuar leximin nga lojtaret. Nese ka mosperputhje midis nje gjuhe tjeter dhe Anglishtes, atehere versioni Anglisht meret I mireqene

Tabela

Piket e tua: {{tournament.position ? tournament.position : '-'}}

Kampionati mbaroi: {{tournament.points ? tournament.points : '-'}}

Renditja varet nga numri total I pikeve te fituara ne kampionat.

{{key + 1}}.
{{player.first_name}} {{player.last_name}}.
{{player.points}}
...
...
...
{{tournament.position}}.
.
{{tournament.points}}
* Tabela rifreskohet automatikisht cdo 30 sekonda.
Lojet e fundit
te luajtura
 • {{item.name}} {{item.name}}
Te pelqeu?
Provo keto!

  Po luani per para te verteta Guida me Lojen

  Kampionat
  Lexo me shume
  Piket e tua:
  Kampionati mbaroi: