website statistics
VegasPlay.com

Kampionate te kaluar

The Hateful Five

Kampionati mbaroi Kliko ketu per me shume.

Data e fillimit: 14/10/2016 14:00 (CET)

Data e fundit: 17/10/2016 01:59 (CET)

Shkruaj: Hap

Cmime:

1 place: €26 500,00

2 place: €16 000,00

3 place: €10 800,00

4 - 10 places: €400,00

11 - 20 places: €300,00

21 - 30 places: €200,00

Termat dhe Kushtet:

 1. Kampionati fillon 14.10.2016 14:00 (CET) dhe perfundon 17.10.2016 01:59 (CET).
 2. Lojra ne kete kampionat: Wild Jack 81, Demon Jack 27, Welcome To Hell 81, Jack on Hold
 3. Fituesi eshte lojtari me me shume pike te fituara ne kampionat.
 4. Lojtaret marin pike ne lojrat qe ka kampionati. Piket varen nga shumat e luajtura:
  Shuma e luajtur Pike
  € 0.10 - € 1.00 0.10 - 1.00
  € 1.01 - € 2.00 1.01 - 2.00
  € 2.01 - € 3.00 2.01 - 3.00
  € 3.01 - € 4.00 3.01 - 4.00
  € 4.01 - € 5.00 4.01 - 5.00
  € 5.01 - 5.00
 5. Cmimi total I fituar eshte: €61 100 1 place: €26 500,00 , 2 place: €16 000,00 , 3 place: €10 800,00 , 4 - 10 places: €400,00 , 11 - 20 places: €300,00 , 21 - 30 places: €200,00 ,
 6. Te gjitha cmimet e fituara do jene ne forme kodesh promocionale, qe do duhet te futen me dore nga lojtari tek seksioni I bonuseve
 7. Eshte e nevojshme te luhet 50x vlera e cmimit
 8. Xhiro/loje ne Slote vlen 100% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 9. Xhiro/loje ne Rulete vlen 30% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 10. Xhiro/loje ne BlackJack vlen 10% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 11. Koha per te terhequr cmimin: 3 dite
 12. Manaxhimi I Casinos rezervon te drejten te refuzoje cmimin cdo perdoruesi ose/dhe te ndaloje kete promocion ne cdo kohe
 13. Termat dhe Kushtet mund te publikohen ne gjuhe te ndryshme per te lehtesuar leximin nga lojtaret. Nese ka mosperputhje midis nje gjuhe tjeter dhe Anglishtes, atehere versioni Anglisht meret I mireqene

Tabela

Piket e tua: {{tournament.position ? tournament.position : '-'}}

Kampionati mbaroi: {{tournament.points ? tournament.points : '-'}}

Renditja varet nga numri total I pikeve te fituara ne kampionat.

{{key + 1}}.
{{player.first_name}} {{player.last_name}}.
{{player.points}}
...
...
...
{{tournament.position}}.
.
{{tournament.points}}
* Tabela rifreskohet automatikisht cdo 30 sekonda.
Lojet e fundit
te luajtura
 • {{item.name}} {{item.name}}
Te pelqeu?
Provo keto!

  Po luani per para te verteta Guida me Lojen

  Kampionat
  Lexo me shume
  Piket e tua:
  Kampionati mbaroi: