website statistics
VegasPlay.com

Kampionate

Nuk ka kampionate aktive akome

Kampionate te ardhshme:

Ranch Holidays
Kampionati nis me: {{h}}o {{m}}m {{s}}s
Detaje
Cool Water
05.05.2017 14:00 - 07.05.2017 01:59 (CET)
Detaje
Cowboys at Work
12.05.2017 14:00 - 14.05.2017 01:59 (CET)
Detaje
Hell in Texas
19.05.2017 14:00 - 21.05.2017 01:59 (CET)
Detaje
Barn Dance
26.05.2017 14:00 - 28.05.2017 01:59 (CET)
Detaje

Kampionate te kaluar:

Under a Starry Sky
21.04.2017 - 23.04.2017 (CET)
Detaje
Easter Egg Hunt
14.04.2017 - 16.04.2017 (CET)
Detaje
Life on the Frontier
07.04.2017 - 09.04.2017 (CET)
Detaje
Saloon Games
31.03.2017 - 02.04.2017 (CET)
Detaje
Wind of Change
24.03.2017 - 26.03.2017 (CET)
Detaje

Luaj cdonje nga lojet e kampionatit

  1. Luaj cdonje nga lojet e kampionatit.
  2. Ndiq rregullat e kampionatit dhe kerkesat per cdo kampionat, te listuara si "Termat dhe Kushtet" ne seksionin e kampionateve.
  3. Ndiq progresin tend tek tabela. Tabeela shfaq renditjen aktuale ne nje kampionat dhe ju jep mundesine te shikoni pozicionin tuaj. Shfaqet ne seksionin e kampionatit pak perpara se te filloje kampionati.
  4. Merni fitimin tuaj sapo te mbaroje kampionati!

Paci fat dhe kenaquni - fitofte me I miri!

VegasPlay.com tournament
Bonus per Depoziten e pare

100% ne depoziten e pare!

Shtuesi I Bonusit

Shtuesi I Bonusit

Bonus ringarkimi

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Tregoja nje shoku

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: