website statistics
VegasPlay.com

Vegas Hot

Kjo është një natë e nxehtë në Vegas Bashkohu në çmenduri - mblidh frutat në pesë rreshta! Nëse keni arritur të merrni murin e plotë të frutave - përpjekja juaj do të shpërblehet dyfish! Mos kini frikë nga rreziku dhe do të shumohen fitimet tuaja me çdo kombinim bonus. Qëllimi i lojës është që të marrësh simbolet në mënyrë të drejtë përgjatë një nga 5 linjat për të fituar.

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: