website statistics
VegasPlay.com

Super Hot

Mos lejo qe flaket e "Super Hot" te te trembin. Ndjej atmosferen e nxehte te lojes me grafiken dhe animimet e punuara me kujdes! Mundohu te mbledhesh simbole te ngjashmene kollona dhe kap cmimet me te medha!

Super Hot Screen

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: