website statistics
VegasPlay.com

Mystery Jack

Jack e kapen! Ate po e transferojne me nje tren, qe rastesisht eshte I mbushur me ar! Ndihmo ne kete ngarkese delikate dhe do shperblehesh mire. Njeri nga vagonet fsheh nje thesar misterioz, a do ja arrrish te maresh cmimin e madh?! Hip, perpara se treni te te lere!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: