website statistics
VegasPlay.com

Mega Jack 81

Sherifi u kthye ne qytet dhe po keshtu edhe trazovaci yne Jack! Cfare te shkon ne mendje kur kujton Wild West? Ethet e Arit! Bashkoju Jack tek kjo aventure dhe ai do te te jape 81 linja per te fituar! Zbut demin e kuq dhe kalo nga bari per akoma me shume cmime!

Mega Jack 81 Screen

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: