website statistics
VegasPlay.com

Magic Target

Mbushe, Mat, Zjarr! Mjaft me shaka - ne fushen e betejes e vetmja qe vlen eshte topi! Mblidh te pakten tre prej tyre dhe fito loje ekstra, qe mund te te shumezojne pasurine. Mund te perdoresh 5 kollona dhe maksimumi 25 linja. Mos harro: Gjithcka lejohet ne dashuri dhe ne lufte! Pikesynimi eshte te vendosesh simbolet ne rendin e duhur ne te pakten 1 prej linjave qe te fitosh.

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: