website statistics
VegasPlay.com

Magic Of The Ring

A ke degjuar per legjenden e unazes magjike? Thuhet qe sjell fat kujtdo qe do ta gjeje. Do I futesh aventures se bashku me te tjere? Pergatitu se rruga eshte e gjate dhe plot rreziqe! Do te te duhet te eksplorosh nje keshtjelle qe duket e braktisur, te luftosh me dragoin dhe perballesh me magjistarin, qe eshte mbajtesi aktual i unazes. Mere unazen dhe thesaret do te jene tuat!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: