website statistics
VegasPlay.com

Magic Fruits 27

Kerkon cmime te medha dhe nje mal me kenaqesi? Ke gjetur lojen e duhur sepse "Magic Fruits 27" I ofron te tera! Kjo loje me 3 kollona ka 27 linja qe ofrojne vec fitore. Nese arrin ta mbushesh faqen me simbole te njejta, cmimi I fituar arrin nivele te papara! Mos harro te kerkosh Jokerin me sy sepse ai zevendezon cdo simbol ne loje.

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: