website statistics
VegasPlay.com

Hot Party

Crazy Hot Party te ofron shoqerine e femrave fantastike. Ndaj fillo lojen e harro boten qe te rrethon! Kjo loje garanton kenaqesine me 5 kollona dhe 25 linja. Ka vetem nje rregull - kenaqu ne maksimum. Pikesynimi I lojes eshte te vendosesh simbolet ne rradhen e duhur.

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: