website statistics
VegasPlay.com

Fenix Play 27

Fluturo lart ne qiell me Mythical Phoenix! Arrij folene e tij dhe gjej thesaret brenda saj. Fati do shkelqeje mbi ju nese arrini te keni nje mur te tere simbolesh te njejta dhe fitoret do trefishohen! Me 27 linja, fitorja eshte shume e thjeshte!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: