website statistics
VegasPlay.com

Fenix Play

Fati te buzeqeshi dhe njehere! Feniksi I arte te ofron nje aventure te paharrueshme dhe eshte gati te te shperbleje. Me 9 simbole te ndryshme mblidh 3 njesoj ne 1 nga 5 linjat dhe shiko sa shume para mund te maresh. Pikesynimi i lojes eshte te arrish qe simbolet ne nje nga vijat e lojes te rradhiten sic duhet.

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: