website statistics
VegasPlay.com

Extra Bingo

"Extra Bingo" eshte nje loje e thjeshte qe sjell nje mal me kenaqesi! A ke nje numer fati? Zgjidh sa me shume numra dhe vazhdo me fitore! Pikesynimi I lojes eshte te gjesh numrat qe do dalin. Nese I gjen gjithe numrat atehere do maresh nje cmim nga tabela e cmimeve.

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: