website statistics
VegasPlay.com

Captain Shark

Zhytuni thelle ne oqean duke kerkuar thesaret e pamasa te fshehura ne fundin e tij. Mos u frikesoni nese shihni nje goje plot me dhembe, besoj eshte Captain Shark, peshkaqeni me miqesor I te gjitha ujerave qe do ju ndihmoje ne kerkim dhe do ju beje te pasur pernjehere.

Captain Shark Screen

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: