website statistics
VegasPlay.com

Book Of Magic

Mendon se ke aftesi magjie? Vertetoje duke u bere nje nxenes magjish dhe studio librin e madh te magjive! Ke 5 kollona dhe 20 linja qe mund te te sjellin cmimet me te paimagjinueshme. Me shume cilesi speciale kjo loje nuk do tju lejoje te merziteni!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: