website statistics
VegasPlay.com

Black Hawk

Black Hawk është një kafshë misterioze që ka folenë e saj të fshehur në një kështjellë edhe më misterioze. A e dini se çfarë tjetër është e fshehur në këtë kështjellë? Arka plot me thesare! A jeni të aftë për të shqyrtuar këtë kështjellë të rrezikshme? Rrezikoni jetën tuaj dhe do të shpërbleheni dorëhapur! Me 54 linja do të vazhdoni të fitoni!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: