website statistics
VegasPlay.com

Na kontakto

Vegasplay ju ndihmon ne cdo hap. Ne mund t'iu ndihmojme te hapni nje llogari, depozitoni fonde, terhiqni fitimet tuaja dhe te luani. Mund te kontaktoni Suportin per te verifikuar anetaresimin VIP dhe te mesoni me shume mbi promocionet dhe bonuset. Mos hezitoni te na kontaktoni nepermjet telefonit, Postes, Email ose Chatit Online.

Ndihme e pergjithshme dhe informcion mbi casinon tone mund te gjendet ketu.

Tel

Nderkombetar
+35620341513

Adresa

FAIR PLAY BETS LTD
28/19 Vincenti Buildings,
Strait Street,
Valletta VLT1432, Malta

Chat Live

Chat Live: Jashte linje
Bonus per Depoziten e pare

100% ne depoziten e pare!

Shtuesi I Bonusit

Shtuesi I Bonusit

Bonus ringarkimi

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Tregoja nje shoku

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: