logo

Sorry about this but Vegasplay isn't available in your country.

Not in restricted region?

If you're using proxy service or VPN to access Vegasplay, try turning this off and reload the page.


support@vegasplay.com

Te gjitha sherbimet e Vegasplay jane projektuar duke mbrojtur privatesine dhe konfidencialitetin e cdo klienti dhe te gjitha transfertat kryhen te enkriptuara ne nivelet me te larta te sigurise.
Vegasplay eshte burimi juaj per me i sigurt per Casino onlinedhe promicione te mrekullueshme me depozita te sigurta, sherbim i clasit te pare per klientet dhe pagesa te sigurta. Provoni nje koleksion gjigand te lojrave tona te casinos. Si te jete kenaqesia e fitores ne BlackJack, ose kapja e kombinimeve te medha ne slot, Vegasplay ben maksimumin qe t'iu jape nje eksperience te pandjere me pare.

Fair Play Bets Limited, e regjistruar ne Malte nen numrin C 51902 me 03/02/2011, me zyrat ne adresen: 28/19, Vincenti Buildings, Strait Street, Valetta dhe eshte e licensuar ne Malte sipas rregullatorit Malta Gaming Authority (www.mga.org.mt). Ky website perdoret sipas nje license me numer MGA/B2C/205/2011 e leshuar me 28 Mars, 2012. Malta Gaming Authority eshte autoriteti rregullator.
 

Loja duhet te jete argetuese, ndaj sa here qe luan mbaj parasysh qe te luash fondet qe ke mundesi te humbesh, ndaj asnjehere mos luaj me shume se sa ke mundesi te humbesh. Nese mendon se ke nje problem atehere Kliko ketu

For games provided by Wazdan, Fair Play Bets Ltd has an agreement with Volt Entertainment Limited B.V. a private limited liability company organized and existing in Curacao registered in the Commercial register of Curacao no. 136003, for which on July 12, 2017 has been granted a sublicense by Antillephone N.V pursuant to Master Gaming License 8048/JAZ2017-045.